Nis

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamlarını yerinde görmek ve rehberlik etmek amacıyla sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamkarını yerinde görmek ve çözüm önerilerinde bulunmak amacıyla sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale deniz zaferinin 109. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler yapıldı. Aynı zamanda öğrenclerimiz tarafından okulumuzu temsilen ilçe öğretmenevi konferans salonunda etkinliler sergilendi.

Mrt

Öğrencilerimize evde rehberlik çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Ramazan Ayı münasbetiyle panolarımızı süzledik.

Mrt

BİGEP kapsamında verimli ders çalışma yöntemleri semineri gerçekleitirildi.

Mrt

BİGEP Kapsamında rehberlik çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

BİGEP kapsamında ev ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

BİGEP Kapsamında farklı uygulamalarla öğrencilerimizin yanındayız.

Mrt

İlçe genelinde yapılan Sıfır Atık Projesini değerlendirmek için okulumuz öğretmenlerinden Seydi Tufan ve Kadir Gül komisyon üyeleri olarak katılım gerçekleştirdiler. Suruç genelinde yapılan bütün projeleri değerlendirerek dereceye giren projeleri seçtiler. Sayın kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüzde projeleri yakından incelediler. Katılan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda Okuma saati uygulaması devam ediyor.

Şbt

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin başarı/başarısızlık devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamkarını yerinde görmek ve çözüm önerilerinde bulunmak amacıyla ders/sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından ev/aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Şbt

Okulumuz genelinde bütün kademelere deneme sınavı yapıldı. Her ayda iki kez yapılan deneme sınavlarında öğrencilerin kazanımları ne derecede öğrendikleri değerlendirdi. Öğrencilerin bireysel becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Şbt

750 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü ilimizde eğitimi daha ileriye taşımak için BİGEP tanıtım toplantısı düzenlendi.