ŞANLIURFA / SURUÇ - Bilgi Ortaokulu

Kas

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZİ SAMET DEMİRKAYNAK İLE HAFTA İÇİ DYK MIZ.

Kas

Löseminin Farkındayız✋ 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak ve lösemili bireylere destek vermek amacıyla öğrencilerimizle birlikte maske taktık.

Kas

MÜZİK ÖĞRETMENİMİZ DEN '' UZUN İNCE BİR YOLDAYIM'' VE ÖĞRENCİLERİMİZİN EŞLİK ETMESİ

Kas

OKULUMUZ MATEMATİK ÖĞRETMENİ YUSRA NUR ALTIN ÖĞRENCİLERİNİN ÇALIŞMA ORTAMLARINI EVLERİNDE ZİYARET EDEREK ÖĞRECİ VE VELİLERİNE REHBERLİK YAPTI.

6/D SINIFININ KIZILAY HAFTASI ÇALIŞMALARI

Kas

6/D SINIFI VE SINIF ÖĞRETMENİNİN 31 EKİM Dünya Tasarruf Günü ÇALIŞMLARI FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ HİLAL GÜNAYA TEŞEKKÜR EDERİZ.

6/D SINIFI VE SINIF ÖĞRETMENİ HİLAL GÜNAY'IN 29 EKİM ÇALIŞMALARI

OKULUMUZ ADINA FİDAN DİKİLECEKTİR

Kas

Sınıfımızı 3er kişilik 5 gruba ayırdık. Ellerine belirli rasyonel sayıların ondalık gösterimlerini sayı doğrusundaki gösterimlerini ve devirli ondalık gösterimlerini içeren kartlar verdik. Her adımda işlerine yaramayan bir kartı diğer gruba verecek şekilde bir döngü oluşturduk, aynı rasyonel sayının 3 gösterimini de ilk elde eden gruba puanını ve ödülünü verdik

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI VE BARIŞ PINARINA KATILAN MEHMETÇİĞİMİZE SELAM OLSUN

Ekm

Bu Yıl Okul Sporlarında Mücadele Etmek Üzere Kız Hokey Takımımız İle Çalışmalara Başladık

Ekm

Okulumuz orta ağır sınıfı özel öğrencileri bu gün öz bakım becerilerinden traş olma becerisini gerçekleştirdi. Traş konusunda bize yardımcı olan öğretmenevi berberi çalışanlarından Salih ve Resul beye teşekkür ederiz.

Ekm

Günlük yaşantımız içinde el yıkamak hem kişinin kendi sağlığının hem de toplum sağlığının korunması açısından oldukça önemlidir. Hastalık yapan mikroorganizmalar kişiden kişiye en çok el yoluyla bulaşmaktadır. Bol su ve sabunla yapılan iyi bir el yıkama işlemi grip, nezle gibi birçok bulaşıcı hastalıktan korunmamızı sağlar.

Ellerimizi özellikle;

• Dişlerimizi fırçalamadan önce
  • Yemeklerden önce ve sonra
  • Tuvalete girmeden önce ve tuvaletten çıktıktan sonra
  • Hapşırdıktan ve öksürdükten sonra
  • Çöplere dokunduktan sonra
  • Dışarıdan eve girdikten sonra
  • Kedi, köpek ve tüm diğer hayvanlarla temas ettikten sonra mutlaka yıkamalıyız.

Ekm

Çevre ve Temizlik kulübü  "çevremizi temizleyelim" etkinliği düzenledi. Katılım sağlayan bütün öğrenci öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz. Herşey daha temiz bir çevre için.

Ekm

Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selcuk ilçemizi ziyaret etti ve ilçemiz sanat sokağında  düzenlenen etkinliklere katıldı.