ŞANLIURFA / SURUÇ - Bilgi Ortaokulu

Şbt

750 binin üzerinde öğrencinin eğitim gördüğü ilimizde eğitimi daha ileriye taşımak için BİGEP tanıtım toplantısı düzenlendi.

Şbt

Şanlıurfa'da yapılan okul sporları Hokey kız ve erkek İl şampiyonasında okulumuz Bilgi ortaokulu ;

Yıldız kızlar katagorisinde ŞAMPİYON

Yıldız erkekler kategorisinde ŞAMPİYON

Küçük erkekler kategorisinde ŞAMPİYON

Küçük kızlarda ŞAMPİYON

Olarak ilçemizi gururlandırdık. Emeği geçen Suruç Gençlik Spor Müdürü Abit Bostancıya Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mustafa Bina ve Dünya Menüze ye emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

ÖĞRENCİLERİMİZ MÜZİK ÖĞRETMENİMİZİ VE BAĞLAMA ÇALMASINI ÇOK SEVDİ

Kas

OKULUMUZ ÖĞREMNELERİ, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZ ABİT BOSTANCI VE SAMET DEMİRKAYAK REHBERLİĞİNDE SURUÇ İMAM HATİP LİSESİNİ 2-1 SKOR İLE YENDİ. ÖĞRETMENLERİMİZ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

7D sınıfından  Esra Yiğit'in Mayoz Bölünmenin Evreleri tasarımı

Kas

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DENEMESİNİ YAPTI

Kas

Deneme sınavında derece yapan öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edip ara tatil için ders çalışma programı yapan Matematik Öğretmeni Yusra Nur Altın hocamıza teşekkür ederiz.

7D sınıfı öğrencimiz Abdullah Ateş'in Güneş Sistemi ve uzay çalışması

Kas

7D sınıfı  Fen Bilimleri  dersinde Fen kavramlarını daha iyi öğrenmeleri  için  bul  eşleştir oyunu

Kas

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ HİLAL GÜNAY, ÖĞRENCİMİZİN ÇALIŞMA ORTAMINI KONROL EDİP ÖĞRENCİMİZE REHBERLİK YAPMAK VE AİLELERİNİN SICAK BİR ÇAYINI İÇMEK İÇİN İŞ BAŞINDA.

BUYRUN DOSTLAR BUYRUN İBRAHİM HALİL SOFRASINA

DYK VE ARALARDA YAKAR TOP İLE İNGİLİZCE DYK DAHA EGLENCELİ

Kas

Okulumuzun sunduğu olanaklarla "münazara" tartışma tekniğini uygulamayı geleneksel hâle getirmeyi düşünen "Münazara Kulübü", ilk önemli toplantısını gerçekleştirdi.       Tanışma, münazara hakkında ne biliyoruz? Münazara nedir? Münazara ne değildir? Münazara kapsamında ne yapabiliriz? konu ve soruları çerçevesinde gelişen ve sonuçlanan toplantıyı, ismi ile müsemma olacak  şekilde gerçekleştirdik. Çünkü biz biliyoruz ki bilgiyi sunmanın yöntemleri, kanalları, araçları en az bilginin içeriği kadar önemlidir.