Ock

ÖĞRENCİLERİN VELİLERİ TARAFINDAN MHRS( MERKEZİ HEKİM RANDEVU SİSTEMİ)´ DEN RANDEVU ALDIKTAN SONRA AİLE HEKİMLERİNE GİTMELERİ KONUSUNDA VELİLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Ock

OKULUMUZ 8. SINIFLARI 8/C VE 8/B SINIFLARI ARASINDA YAPILAN MUSABAKA DA  8/B SINIFI KAZANMIŞTIR.

Ock

Dönem sonu yapılan bilgi ortaokulu siniflarasi futsal maçlarında ilk gün yapılan maçlar da;

sınıflarımız bir üst tura çıkmıştır

Ock

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SONU ÖĞRETMENLERİN YAPMASI GEREKEN İş VE İŞLEMLER

Ock

BİLGİ ORTAOKULU BEDEN EĞİTİM ÖĞRETMENLERİMİZ ABİT BOSTANCI VE SAMET DEMİRKAYNAK ÖNCÜLÜĞÜNDE DÖNEM SONU SINILAR ARASI FUTSAL TURNUVASI PAZARTESİ GÜNÜ KAPALI SPOR SALONUNDA SAAT 13:30 DA BAŞLAYACAKTIR.

Milli Eğitim Bakanlığı´nın logosu değişti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı´nın çalışmalarıyla Milli Eğitim Bakanlığı´nın da (MEB) yıllardır kullandığı logo yeniden tasarlanarak değiştirildi. Yeni logoda Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 Türk devletini temsil eden yıldızlara, bakanlık amblemine ve eğitim meşalesine yer verildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın geçtiğimiz aylarda başlattığı çalışmayla 16 bakanlığın logosu yeniden tasarlanarak değiştirildi.

İletişim Başkanlığı’nın çalışmasına göre Adalet, Dışişleri, İçişleri, Milli Savunma, Milli Eğitim, Sağlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Ulaştırma ve Altyapı, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile, Hazine ve Maliye, Ticaret ve Sanayi bakanlıklarının logoları Cumhurbaşkanlığı forsunda yer alan 16 Türk devletini temsil eden yıldızlarla ve bakanlığa ait amblemle yeniden tasarlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’da yeniden tasarlanan logosunu bugün sosyal medya hesaplarından güncelledi.

Ock

Yardıma muhtaç yüreği sıcak öğrencilerimizin  kış gününde isinmalarini sağlayan bütün hayır severlere ve buna vesile olan Rabve Vakfına bütün öğrenci ve velilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun arkasında ki tarlada biriken sudan dolayı mahsur kalan koyun okulumuz öğretmeni Abit BOSTANCİ NİN belediye yetkilerinden yardım istemesi sonucu kurtarıldı.

Ara

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2019 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Ara