Etiket Sonuçları: bilgi

May

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamlarını yerinde görmek ve rehberlik etmek amacıyla okul Psikolijik danışman/Rehber öğretmeni ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Nis

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamlarını yerinde görmek ve rehberlik etmek amacıyla sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale deniz zaferinin 109. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler yapıldı. Aynı zamanda öğrenclerimiz tarafından okulumuzu temsilen ilçe öğretmenevi konferans salonunda etkinliler sergilendi.

Mrt

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamkarını yerinde görmek ve çözüm önerilerinde bulunmak amacıyla sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Öğrencilerimize evde rehberlik çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Ramazan Ayı münasbetiyle panolarımızı süzledik.

Mrt

BİGEP kapsamında verimli ders çalışma yöntemleri semineri gerçekleitirildi.

Mrt

BİGEP Kapsamında rehberlik çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

BİGEP kapsamında ev ziyaretlerimiz devam ediyor.

Mrt

Okulumuz geneli yapılan deneme sınavında her kademede ilk üçe giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

BİGEP Kapsamında farklı uygulamalarla öğrencilerimizin yanındayız.

Şbt

Okulumuzda Okuma saati uygulaması devam ediyor.

Şbt

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi kapsamında, öğrencilerimizin başarı/başarısızlık devam /devamsızlık durumlarını ve ders çalışma ortamkarını yerinde görmek ve çözüm önerilerinde bulunmak amacıyla ders/sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından ev/aile ziyaretlerimiz devam ediyor.

Eyl

Orta Ağır Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Özlem Çelik ve Doğukan Kartal tarafından hazırlanan etkinlikte özel gereksinimleri olan öğrencilerimiz birlikte üretti birlikte eğlendi. Etkinlik sayesinde bireyler sıra alma ve ortak payda olma bilinci kazandılar. Çalışmalarından ötürü Bilgi Ortaokulu olarak öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okuyacak Çocuklar Derneği tarafından Okulumuz kütüphanesine bin kitap hediye edildi. Emeği geçen Ali Murat KARABAĞ Hocamıza çok teşekkür ederiz.

May

VE KUPA BİZİM 🏆🏆   2018-2019 OKULSPORLARI HOKEY YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ BİLGİ ORTAOKULU TÜRKİYE 3.sü SPORCULARIMIzı TEBRİK EDERİM DAHA GÜZEL BAŞARILAR DİLERİZ.

15/05/2019 da

Okulumuz Suruç bilgi ortaokulu :5

Bolu yüzüncü yıl ortaokulu :0 yerek yarı finale çıkmıştır.

Okulumuz 14/05/2019 da

Van istiklal Ortaokulu   :2

Bilgi Ortaokulu :1

May

Bilim Fen ve Teknoloji Kulübü Olarak Mayıs Ayı içinde yapılacak etkinlik ve Çalışmaları Öğrencilerle Beraber Etkin Katılım İle Gerçekleştirdik

BİLGİ HOKEY TAKIMI GURURLA SUNAR

Suruç Bilgi Ortaokulu :3

Muğla Aysel Kazım Ortaokulu :1

İlk maç ilk galibiyet

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

May

Okulumuz Öğrencilerine Ortaöğretim de kendilerini nelerin beklediğini hissettirmek için Suruç Fen Lisesi ni ziyaret ettik. Fen lisenin idareci ve öğretmenleri okulun bölümlerini öğrencilerimize tanıtıp, Okulumuz öğrencilerine öğlen yemeği yedirdi. Misafir perveliklerinden dolayı Bilgi Ortaokulu olarak çok teşekkür ederiz. 👏

Nis

Nizip adile Altınbaş ortaokulu :2

Bilgi ortaokulu :4

ŞAMPİYONUZ ÇOK Şükür OSMANİYE DE YAPILAN HOKEY YILDIZ ERKEKLER  BÖLGESEL GRUP ELEMELERİNDE  OKUL TAKIMIMIZ SURUÇ BİLGİ ORTAOKULU BULUNDUĞU GRUBU YENİLGİSİZ  ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAMIŞTIR. TÜRKİYE FİNALLERİNDE ŞAMPİYON OLMAK NASİP OLUR İNŞALLAH. ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ. 👏

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Gününde okulumuzdaki Orta Ağır eğitim gören 3 Down Sendromlu öğrencilerimizi unutmadık +3 farklayız biz 👏👏👏

Mrt

BİLGİ ORTAOKULU BÜTÜN ÖĞRENCİ VE VELİLERİN  REGAİP KANDİLİNİ EN İÇTEN KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLER.

Mrt

Otizm Sınıfı Eğlenerek Öğreniyor. Deniz ve Doğukan öğretmen büyük küçük kavramını duyu bütünleme ile çalışıyor. Dokun hisset, boya çalışması öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmesini kolaylaştırıyor.

Şbt

Mersinde yapılan anadolu yıldızlar liginde sanliurfayi temsilen katılan bilgi ortaokulu hokey takımımız ilk maçında kayseriyi 7 0 mağlup etmistir.