Bilgi Ortaokulu

.
CUMHURİYET MAH. 952 CAD. NO 13/2 İÇ KAPI NO 2 SURUÇ / ŞANLIURFA
Vizyon
Biz Bilgi İlköğretim Okulu çalışanları olarak;İstiyoruz ki; Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğu yaşasın, İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz öğrenme sürecine katılsın ve bilinçli olsun, İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun, İstiyoruz ki; Okulumuzda çalışan herkes üzerine düşeni yaparken kendinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacağı yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede hiçbir endişeleri olmasın, İstiyoruz ki; Okulumuzda, çalışan herkes yeniliğe ve değişime açık olsun. İstiyoruz ki; Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. İNANDIĞIMIZ İLKELERİnanıyoruz ki...Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi, bilgiyi derinlemesine ve yeni bilgiler üretmek için kullanma becerisi ilk önceliktir.İnanıyoruz ki...Öğrenciler bütün çalışmalarımızın merkezidir ve amaçlarımıza temel oluşturur.İnanıyoruz ki....Biz, birbirimizi, okul toplumumuzu sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.İnanıyoruz ki....Biz, sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte edecek beceriler geliştiririz. Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerler arasındaki dengeyi koruruz. Değişim, mükemmeliyete ulaşmada bize cesaret kazandırır, geçmiş deneyimlerimiz ise değişimi göze almamıza yardım eder Farkındayız ki....Biz farklıyız, yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
Ana Sekmede Başarılarımız Kısmında Detaylı Bilgiler Mevcuttur.
08:20 Başlama 14:40 Bitiş
Ulaşım
İlçemizden Şanlıurfa il merkezine 10 dakikadda bir Gazi Antep il merkezine ise 20 dakikada bir dolmuş kalkmaktadır. Ayrıca ilçemiz Şanlıurfa havaalanına 1 saat; Gazi Antep havaalanına 1.5 saat mesafededir
Servis Bilgisi
Servis ve dolmuş bulunmamaktır. fakat bulunmasına gerek yoktur. okulumuz ilçemizin merkez meydanına, çarşısına ve belediyesine yürüyerek 10 dk mesafededir. okula geliş gidişlerde ise 3-4 öğrettmenimiz birleşerek arabalarla gidip gelmektedirler
Yerleşim Yeri
Kalma konusunda şimdiye kadar hiç bir öğretmenimiz sıkıntı yaşamamıştır. ilçemizde bulunun öğretmenevinde otel mevcuttur. ayrıca öğretmenlerimizin bireysel olarak veya bir kaç arkadaş birleşerek ev tutma imkanları vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Suruç ilçe merkezindedir. Suruç ise Şanlıurfa il merkezine 35 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
2017-2018 Salon Hokeyi Bölge Şampiyonluğu. 2018-2019 Okul Sporları Hokey Yıldız Erkekler Türkiye Üçüncülüğü. 2021-2022 Okul Sporları Hokey Yıldız Kızlar Türkiye Birinciliği. 2021-2022 Okul Sporları Hokey Küçükler Kız Türkiye Üçüncülüğü.
2016-2017 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı. 2021-2022 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı.
2021-2022 e-Twinning Ulusal Kalite etiketi.
2021-2022 e-Twinning Avrupa Kalite etiketi.